Despre

Our Philosophy

Noi prin blogul de mediciniști am vrut tot timpul să facem viața oamenilor care ne calcă pe urme mult mai ușoară. Drumul către Medicină este presărat cu un număr mare de întrebări în special pentru cei din liceu care poate că nu au o viziune foarte dezvoltată asupra lumii în care urmează să intre.

Drumul spre Medicină este poate cea mai mare realizare a noastră, o lucrare complexă asupra majorității lucrurilor de care tinerii aspiranți se vor lovi, este un amalgam de răspunsuri care poate că ne-au frământat pe fiecare pe poteca visului de-a deveni medic sau măcar medicinist.

Personal (Codrin D. Tocuț), am văzut mereu o parte din mine în fiecare și mă refer la acea parte care avea nevoie de ajutor, la acea parte care atunci când era sufocată de întrebări nu găsea răspunsuri și bineînțeles am vrut să nu-i lăsăm pe ceilalți se lovească zidurile noastre. Spun “zidurile noastre” pentru că deși ne-am lovit de ele, nu le putem dărâma, dar îi putem face pe restul să nu se mai lovească de ele.

Am crescut încet dar sigur, ne-am descoperit pe noi ajutându-i pe alții și considerăm că am reușit să facem ce orice medicinist și-ar dori pe parcursul lungului studiu de 6 ani: am schimbat viziuni, am inspirat oameni, am realizat regăsindu-ne în oameni că suntem pe drumul cel bun și poate….poate am salvat măcar o viață.

Vă mulțumim că ne-ați fost alături, vă mulțumim că și voi faceți din lumea asta un loc mai bine și celor care ați hotărât să urmați #DrumulSpreMedicină…pentru noi și pentru România, sunteți niște eroi.