Prima semi-zi de stresiune

07/06/2017

Încă avem facultate OFICIAL, dar pentru unii dintre noi zilele de învățat de dimineață până seara au început deja.

01:32 Ar trebui să scriu ceva despre ziua asta. Aproape că mi-am luat laptopul în brațe dar încă nu începuse de-adevăratelea.

08:00 Este timpul să te trezești!!! De unde..

08:30 Voința a învins destul de repede legătura aproape indestructibilă dintre mine și pat.

09:00 M-am așezat foarte entuziasmată și motivată la birou. Deschid cartea(știam deja cât e de mare) și m-am gândit să mă mai uit o dată la ultima pagină. 392. TREI-SUTE-NOUĂZECI-ȘI-DOI. Examen? Luni. Facultate încă? Da. Calcule: 100 și ceva de pagini pe zi, cu puțin noroc, dacă o să țin cartea sub cap când și dacă voi dormi, se face osmoză între ea și creierul meu și voi deveni doctor în fiziologie. Sau poate transport activ?..E puțin cam mult împotriva gradientului de concentrație..

12:00 Pagini citite-30. ÎN-VĂ-ȚA-TE pe bune. Încep să cred că nu îmi vor ieși calculele. Încep să mă pregătesc pentru facultate.

13:52 Îmi aduc aminte că am uitat să îmi iau pastila de memorie. Vedeți de ce trebuie să iau?

14:00 Laborator de anatomie. Formol, mult formol. Cam atât de mult încât am ținut ridicat peretele abdominal al unui material didactic, să se aerisească puțin(puțin mai mult). Plângem cu toții..Formolul e doar un pretext.

16:30 Iar am uitat de pastila de memorie. E cazul să o iau.

18:00 Reîncepem treaba cu învățatul..

Și acum m-am hotărât să vă scriu. Iași, Timișoara, am auzit că voi sunteți aproape de final. Bucureștiul vă salută și vă invidiază că voi pe 7 iulie veți fi la mare și noi vom da examen la biochimie. ☹

P.S. : Acesta este un articol scurt pentru căăă știți și voi ce înseamnă o sesiune de medicină sau veți afla în curând. Ne revedem după ce stegulețul alb de pace va fi ridicat și eu voi fi încă în viață!

Posted in Blog, Bucuresti, General by Diana Neculau